Aanvragen
Huidige Vertaling:(Dutch)
Een boottocht op R. Nijl in Muchision Falls National Park
Man's naaste neven in Bwindi Impenatrable National Park
Lions nemen van een familie wandeling in Ishasha sector Queen Elizabeth National Park
Reactie van een olifant naar camera flitsen in Kidepo Valley National Park

Populaire Safaris

Wild Avonturen
Wild Adventures trakteert u op de diverse soorten zoogdieren zoals olifanten, giraffen, buffels, liegen terug in hun savanne hofsteden. → lees meer
Urban Avonturen
Afgezien van het gaan naar de woestijn, kunt u worden getrakteerd op een aantal van de Oegandese stedelijke avonturen en ontdekkingen. → lees meer
Peri-urbane Ervaringen
Voor big spenders, vakantiegangers, dit pakket is geschikt. → lees meer
Op maat Avonturen
Onder deze speciale buffet, bieden we vooraf afgesproken aangepaste safari's.
→ lees meer

Eén bestemming, een miljoen unieke ervaringen

Tides Afrika Safaris nodigd u uit om de wilde schoonheid van de Parel van Afrika te ontdekken. Onze persoonlijke service en jaren ervaring in the tourisme branch in Oeganda garandeerd u een unieke ervaring voor elk budget. Wij zullen u de grote diversiteit in apen, de fantasishe besneewde toppen van de Rwenzori Bergen en de prachtige sschoonheid van de Virunga Vulkanen en de vele watervallen en savana’s laten zien. En natuurlijk zult u ook kennis maken met de bijzondere vriendelijkheid van de Oegandezen zelf.

Wij willen de bijzondere schoonheid van de natuur, muziek en mensen van Oost Afrika en in het bijzonder Oeganda met u delen in één uur of 20 dagen. We geloven dat iedereen die de dit ervaard gemotiveerd zal zijn om ons erfgoed te beschermen en conserveren voor de toekomst. Kom met ons mee op deze ontdekkings reis. Welkom bij Tides Afrika Safaris.

Come explore Africa's nature at its most natural with us!

Feiten over Oeganda

# 1 Travel bestemming 2012: Uganda "Het is een hoogtepunten reel van het Afrikaanse landschap. Met zijn dichte mistige bossen, besneeuwde bergen, spiegelende meren en uitgestrekte savannes, is het geen wonder Winston Churchill noemde dit de 'parel van Afrika'. Terwijl de berggorilla's zijn de allure van vele bezoekers, is er een verbazingwekkende verscheidenheid aan attracties voor toeristen. "Lonely Planet.

Oeganda:. Beste van de Wereld 2013. "Het land mengt savanne, enorme meren, regenwouden, en de gletsjer bedekte Rwenzori Mountains, een van de hoogste reeksen Afrika's De bovenloop van de Nijl afkomstig zijn hier, dan barsten door een kloof in de rotsen bij Murchison Falls. Oeganda parade van dieren is ongelooflijk divers. Hippos grazen langs de oevers van Lake Edward, terwijl leeuwen salon in de bomen van Ishasha, in Queen Elizabeth National Park. De ster in Bwindi is de berggorilla, een soort die tot ongeveer 720 dieren zichtbaar in hun kleine habitat. " National Geographic.